dijous, 8 de gener de 2015

BBVA cada vegada pitjor.

Per culpa de les fusions de les caixes d'estalvis ara tinc la hipoteca  i un compte bancari a BBVA. Per desgracia. Per que BBVA és el pitjor banca que he tingut mai.

Només obren pel matí. Jo, com la majoria de la societat, treballa al matí.A la tarda tanquen totes les oficines. No obren ni una tarda de cap setmana. I mira que jo normalment ho faig TOT per Internet.

Però per un temes de Comunitat de Veïns, en principi, havia d'anar físicament a la oficina a fer uns tràmits.  Després de MOLT insistir en que jo no podia perdre un matí cada vegada que havia d'anar a la oficina vam quedar que ho podia fer per mail.

Total, només era cobrar una quota comunitària cada tres mesos. Cada trimestre igual. Els hi passo les dades i ells giren la quota.

Doncs ara, el noi que hem feia això ha canviat d'oficina. Comenta que ara està a una altra oficina i això no ho pot fer. Em facilita un mail de la "meva oficina". Però aquest email és erroni i no podia contactar amb la oficina.

A Internet tampoc no facilitaven el mail de la oficina. Total que no podia fer una cosa tan fàcil com girar els rebuts comunitaris.

I així estem. Intentant que BBVA ens cobri la quota comunitària.

Ara, per cobrar comissions i despeses, això si que ho saben fer bé. I sense que ningú els digui res.

Ara estem mirant de canviar-nos i deixar BBVA. Que només ens ha portat problemes i falta de serveis.

Una recomanació: Si heu d'obrir un compte bancari.... que no sigui a BBVA.


Per cert, em fa gràcia la signatura dels seus correus: "Banco 10. Nosaltres responem. Els clients ens recomanen".

Doncs jo he parlat amb moltes persones i tots tenim queixes sobre el servei del BBVA. Tots !!!

Cap comentari:

Publica un comentari