dimarts, 11 de desembre de 2018

On és la Policia a Terrassa?

En pocs dies he hagut de trucar dues vegades a la policia i en cap de les dues ocasions s'ha presentat cap agent al lloc dels fets. Realment és una situació molt trista i dóna una sensació d'indefensió brutal.

La setmana passada, al carrer, hi havien tres homes barallant-se mentre discutien i cridaven. Vaig trucar al 112. Em van preguntar si portaven armes, ganivets, etc.
Allà, després de mitja hora, no va aparèixer cap policia ni cotxe de policia i jo vaig marxar.

Aquesta setmana, passejat el gos, estava jo creuant un pas de vianants quan una furgoneta fa un gir i està a punt d'atropellar-me. Li dic al conductor i no només no es disculpa sinó que es posa agressiu i violent. El conductor portava una cervesa a la ma, mentre conduïa, que va llençar al terra.

El copilot calmava una mica al conductor. El conductor va entrar a una botiga (imagino que a comprar més cervesa...). Jo truco de nou al 112. Li explico la situació. Un conductor borratxo que a punt a estat d'atropellar-me i que és un perill i pot atropellar més gent. Li dic el lloc exacte on està aparcat. Passen avís a mossos i mossos passen avís a Policia Local de Terrassa.

Després de esperar 40 minuts el conductor va agafar de nou la furgoneta, borratxo com anava, i va marxar. Allà tampoc no va aparèixer cap policia.

Imagino que la policia no veu perill en un conductor begut circulant amb una furgoneta pels carrers de Terrassa.

I jo em pregunto: ON ES LA POLICIA DE TERRASSA QUAN SE LA NECESSITA ???????
Cap comentari:

Publica un comentari