dimarts, 16 de juliol del 2013

Raspberry Pi

Fa uns dies em va arribar la Rapsberry Pi v2 ( 512Mb RAM). La veritat és que estic molt content amb la compra (poc més de 30€).

Podríem resumir aquesta placa dient que és un mini PC. Però realment és molt més que això. El primer que he fet, imagino que com tothom, és muntar-me un media center pel saló.

He connectat la TV amb el HDMI. El so a través del jack d'àudio (en lloc de fer servir el so del HDMI) per aprofitar el subwoofer i els altaveus externs a la TV que tinc al saló. També he connectat un disc dur de 250Gb i aviat connectaré un altre de 500Gb.

He fet servir una microSD de 2Gb amb un adaptador SD per instal·lar el Sistema Operatiu. He fer servir XMBC. La veritat és que no ha provat altre SO. Aquest ja em va bé. Només trobo a faltar un millor i més fàcil control del volum de l'àudio.

Ara, en una altra SD, és on faré proves i experiments. Vull muntar un servidor WEB, FTP i correus. Un servidor de fitxers i algun experiment més per controlar algun dispositiu o fer un experiment de "casa domòtica"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada